Bekijk ons fotoboek

“Alles over constructiewerken”

Een greep uit onze realisaties, de machines, de ateliers en ons personeel…

open fotoalbum

De juiste machines

“Overzicht en specificaties”

Door onze jarenlange ervaring en knowhow in de metaalsector, hebben staalconstructies nog weinig geheimen voor ons. Zet daar ons uitgebreid machinepark naast en we hebben tal van mogelijkheden. Lassen, ponsen, buigen, … u vraagt, wij maken!

Zagen, boren, knippen en laseren van profielen, buizen en platen zijn slechts enkele van onze mogelijkheden. Hieronder voor u onze belangrijkste machines en hun capaciteiten op een rij.

Laser

De Fiber Laser

Met onze nieuwe Fiber Laser kunnen we zowel staal, rvs als aluminium bewerken. Dik of dun, platen of buizen, de laser is perfect voor al uw snijwerk. De machine heeft bovendien een capaciteit tot 6 meter lang en 2 meter breed.

Plasma Hypertherm snijmachine

De Plasma Hypertherm is een plasmasnijmachine, die platen kan snijden tot 4 meter lang, 2 meter breed en 3,5 cm dik. Tevens kan dit toestel ook buizen snijden met een maximum capiciteit van 60 x 500 x 6000 x 35 mm. Dit toestel kan dit alles in zowel staal, aluminium als rvs.

Plooimachine

Dynobend buizenplooier

Dit toestel kan buizen plooien en walsen in vrije vorm. Dit kan zowel in staal, roestvrij staal als ook in aluminium en in diverse wanddiktes. De buizenplooier is bovendien zeer nauwkeurig en staat garant voor een kwalitatief, zeer hoogstaand resultaat.

Ponsmachines

Onze cnc-gestuurde ponsmachine heeft een capaciteit van 4 meter op 2 meter en tot 80 ton. De ponsmachine is zo te programmeren dat de gaten of vormen die u wenst op automatische wijze en zeer nauwkeurig geslagen kunnen worden.

Plooibanken

Met onze plooibanken kunnen wij enerzijds platen van 2,5 m lang en tot 80 ton plooien en anderzijds platen met een lengte tot 3,5 m en 220 ton. Deze machines zijn volautomatisch CNC gestuurd.

TIG-lasapparaat

Met dit toestel kunnen wij voor u alle constructiewerken in aluminium of roestvrijstaal verwerken. Hiermee kan bovendien een zeer hoge laskwaliteit bereikt worden.

MIG-lasapparaat

Heeft u stalen balken (poutrels) nodig in uw woning of constructie? Het MIG-lasapparaat is een halfautomaat, die zulke ondersteunde balken perfect kan bewerken.

Enz.

Verder hebben wij ook nog verschillende zaag- en boormachines, freesunits, uithoekmachines en kantbanken. Voor meer details staan wij u graag te woord.